Tekne kiralama, kiralık tekne

Tekne kiralama, kiralık tekne
Kiralık tekneler

14 Eylül 2012 Cuma

Tekne kiralama



İşinizden dolayı çok mu yoğunsunuz? İçinde bulunduğunuz ortamdan çok mu bunaldınız? Arkadaşlarınızla, eşinizle ve çocuklarınızla, ya da yalnız başınıza zaman mı geçirmek istiyorsunuz? Peki, bunların hepsini boğazın eşsiz manzarası eşiğinde bir kiralık teknede yapmaya ne dersiniz. Tekneniz olmayabilir bu gayet normal en düşük teknenin fiyatı bile günümüz şartlarında çok yüksek. Tekneyi almakla da iş bitmiyor. Bakımı da çok önemli ve eğer 2.el bir teknenin bakımı ve masrafı oldukça cep yakabiliyor. Fakat bunların hiç birini yapmanıza gerek yok.

 İhtiyacınız olan şey bir tekne ise bu tekneyi kiralayabilirsiniz. Üstelik teknenin maliyetine ve fiyatına göre gayet uygun ve ekonomik fiyatlarla. Kiralık tekne bulmak ve güvenle kiralamak da o kadar kolay bir durum değil aslında. Teknenin bakımının yapıldığından ve içinde bütün gerekli malzemelerin hali hazır durumda bulunduğundan emin olmalı ve ona göre seçiminizi yapmalısınız. Ayrıca yanınıza kiraladığınız teknede kullanacağınız kişisel ihtiyaçlarınızı da almayı unutmamalısınız. Tekneyi kaç günlüğüne kiraladığınız ve seyahat alanınızın ne kadar büyük olduğu da önem arz eden diğer konulardan. 

Ayrıca kaç kişilik bir grupla seyahat yapacağınızda göz önünde bulundurmalısınız. Mesela sadece boğaz turu mu yapacaksınız, yoksa daha da derinlere mi açılacaksınız? Bunlara önceden karar vermeli ve teknenizi ona göre kiralamalısınız. Teknenizin boyutunu kaç günlüğüne ve kaç kişilik bir grupla seyahat edeceğinize bağlı olarak seçebilirsiniz. İster arkadaşlarınızla ister tek başınıza mavi bir yolculuğa çıkmak için tek yapmanız gereken bize http://www.kiraguru.com/icerik/kiralik-tekne adresinden ulaşmak ve kiralayacağınız teknenin ve hayallerinizdeki gibi bir yolculuğun tadını çıkarmak.

Aşağıdaki blogu da okumanı tavsiye ederiz. 
http://kiraguru.blogspot.com/


2 yorum:

  1. süper yazı. Hadi kiralayalım.

    YanıtlaSil
  2. Resmen bu yazı içimdeki deniz sevgisini kabarttı. Tüm sevdiklerimi yanıma alıp bir tekne kiralamam lazım bir an önce.

    YanıtlaSil