Tekne kiralama, kiralık tekne

Tekne kiralama, kiralık tekne
Kiralık tekneler

11 Eylül 2012 Salı

Kiralık tekne


Hiç kiralık tekne almayı düşündünüz mü ? Kiralık tekne ile kendinize özel bir tur hazırlayarak şahane bir tatil yapabilirsiniz. Günlük kiralık, kısa dönem kiralık  veya haftalık kiralayarak özel turların programlarına bağlı kalmayıp üstüne dünya kadar para vermek istemiyorum diyorsanız , kiralık tekne sektörü tam size göre bir tercih olur.Kiralama piyasasında zamanla önemli bir yere gelen kiralık tekneler,hem uygun kira fiyatları ile hem de güvenilir olması ile dikkat çekiyor.

Her birey sessiz dolu,huzur verici ortamları sever. Tekne turu ile bu ortamı çok kaliteli bir şekilde yaşabilirsiniz. Gözlerden uzak olarak bütün bir senenin stresini üstünüzden atarsınız. Bilim adamları bile insanların en iyi kafasını dağıtabileceği yer deniz diyorlar. Hem sessiz,hem gözlerden uzak hem de denizin ortasında muhteşem bir tekne turu,kulağa hoş geliyor.Bu tarz bir tatil için haftalık kiralık ve kısa dönem kiralık şeklinde gerçekleştirebilirsiniz.

Kiraladığınız tekne ile karadan ne kadar çok uzaklaşırsanız denizin berraklığını görünce şaşıracaksınız.  Berrak bir denizin üstünden baktığınızda , denizin dibi size o kadar yakın görünür ki.İstediğiniz yerde istediğiniz zaman denizde yüzebilirsiniz. Gece vakti ay ışığının altında balık tutabilirsiniz. Bütçenize ve zevkinize göre her  türlü organizasyonu yapabilirsiniz. Her tekne kiralayanların sonradan bütçelerini ayarlayıp tekne almalarının tek sebebi, tatil için çıktıkları yolun artık bir yaşam felsefesi haline gelmesidir.

Gecenin zifiri karanlığında denizin ortasında gökyüzündeki yıldızları seyretmek o kadar kolay ki. Lüks bir araç gibi gözükse de  unutmamalıyız ki kiralık tekne şansınızda var. Kira piyasası tatil sektöründe önemli bir paya sahip olmaya başladı. Dışarıdan bakıldığında kira fiyatları tahmin edildiği kadar olmamakla beraber satın almaktansa kiralamak daha da ekonomik tercih olur. Günümüzde kira satın almaktan daha cazip bir hale gelmiş bulunmaktadır. Tekne kiralarken önemli unsurlardan biri kiraladığınız teknenin konforundan çok sağlamlığı yani güvenliliği ön planda olmalıdır. İnternette kiralama üzerine bir çok site bulunmakta ama güvenilir bir siteden kiralamak daha önemlidir. Bu konuda önemli internet sitelerinden biri olan kiraguru.com sitesi size uygun kira fiyatlarda kiralık tekne imkanı sunuyor.

1 yorum:

  1. Bu sezonda tekne kiralamanın keyfi çok başka. Ben bu deneyimi yaşadım. Özgür olmak, sadece istediklerinle olmak çok farklı bir duygu.

    YanıtlaSil